Barefoot Groundology Barefoot

Jordning för hälsa och EMF-skydd

Läs denna sida på English | Français | Deutsch | Svenska | Suomeksi | Polski Kundvagn 0 varor
Totalt 0 kr
HEM OM JORDNING PRODUKTER VETENSKAPLIG FORSKNING KONTAKT
Dela den här sidan

Villkor

Medicinsk rådgivning

Ingen information på denna webbplats är varken på något sätt menad som medicinsk rådgivning, eller hävdar bot eller lindring av någon medicinsk åkomma. Konsultera alltid en läkare angående din personliga hälsa.

Betalning

Vi accepterar betalning via vår säkra server med alla vanliga kreditkort, samt genom PayPal. Vi tar emot betalningar i Brittiska Pund (GBP). Priser som visas i andra valutor är uppskattningar. Den slutliga summan att betala kommer att visas i GBP.

Betalning anses genomförd när vi har mottagit pengarna. Tills dess är alla varor i Groundologys ägo.

Leverans

Vänligen se sidan Leveransinformation för mer information om kostnad och tid för leverans.

Om din order inte kommit fram inom uppskattad tid, vänligen kontakta oss så att vi kan spåra paketet och ge dig ett nytt uppskattat leveransdatum. Vänligen observera att leveranstider beror på postgången i ditt land, och kan därför inte garanteras.

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med skicket av din order när du får den, vänligen kontakta oss.

Avbrutna ordrar

Fram tills dess att vi skickat din order, kan du kontakta oss för att avbryta din order och få pengarna tillbaka.

Returer

Ifall din order anländer skadad, trasig eller inkorrekt, vänligen kontakta oss för att ordna en retur. Vi kommer att berätta hur ordern ska returneras och vi betalar returen. Vi kommer att erbjuda dig antingen en ersättningsprodukt, eller pengarna tillbaka.

Om du av någon annan anledning önskar att returnera en vara, vänligen kontakta oss via brev eller e-post inom 14 dagar efter att du mottagit varan. Varorna måste returneras i säljbart skick, och personliga produkter som t.ex. jordade lakan, band och elektrodplåster måste vara oanvända. Returfrakt betalas av dig. Vi kommer att göra en återbetalning när vi mottagit de returnerade varorna.

Återgår rör grossist order kommer att bli föremål för en 10% utsättning avgift.

Integritetspolicy

Din integritet och behandlingen av dina personliga uppgifter är mycket viktig för oss.

All personlig information som du skickar till oss, antingen via denna webbplats eller på annat sätt, lagras säkert och i överensstämmelse med "the UK Data Protection Act". Bestämmelserna i denna lag gäller för skyddet av dina uppgifter oavsett var i världen du befinner dig.

Vi kan kontakta dig då och då med information som vi tror är av ditt intresse. Du kan när som helst avregistrera dig från dessa utskick.

All kommunikation du har med oss förblir konfidentiell.

Vi kommer aldrig att sälja eller dela dina kontaktuppgifter med tredje part.

Betalningstransaktioner hanteras via vår säkra server med stark kryptering. Vi lagrar aldrig dina kortuppgifter.

Vi använder kakor (cookies) för att lagra innehållet i din kundvagn, och för att spåra trafik från s.k. "affiliate"-länkar, d.v.s. länkar från t.ex. bloggar och liknande. En kaka är en liten bit information som lagras i din webbläsare, och som du kan välja att acceptera eller avböja beroende på inställningarna i din webbläsare. Vi använder bara "förstahands"-kakor, vilket betyder att de aldrig är synliga för andra webbplatser.

Kommentarer och klagomål

Vi vill att du ska vara nöjd med våra produkter och vår service. Om du av någon anledning behöver lämna en kommentar, ett klagomål, eller bara skulle vilja berätta hur mycket du tycker om våra produkter, tveka inte att kontakta oss. Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

Företagsinformation

Groundology Ltd är registrerat i England och Wales, företagsnr. 7972052. Vårat registrerade kontor är Gurlus Grove, Barbadoes, Tintern, NP16 6ST.

Jurisdiktion

När du handlar från Groundology Ltd, så ingår du ett kontrakt under engelsk lag, lydande under domstol i England och Wales.

 
VISA - Mastercard - Solo - PayPal
Stäng Med länkarna nedan kan du dela den här sidan på sociala medier eller med e-post.
Facebook     Twitter
Email