Barefoot Groundology Barefoot

Jordning för hälsa och EMF-skydd

Läs denna sida på English | Français | Deutsch | Español | Svenska | Suomeksi | Polski Kundvagn 0 varor
Totalt 0 kr
HEM OM JORDNING PRODUKTER VETENSKAPLIG FORSKNING KONTAKT
Dela den här sidan

Om Groundology

Groundology är ett väl etablerat företag som säljer jordningsprodukter inom Storbritannien. Vår huvudsakliga produktserie är Clint Obers Earthing™-produkter. Vi säljer även ytterligare anslutnings- och testningsprodukter för säker och effektiv användning av jordningsprodukter runt om i världen.

Groundology startades efter personlig erfarenhet av de stora fördelarna med jordning. Det är vår önskan att dela dessa fördelar med andra, och ge alla tillgång till jordningsprodukter av högsta kvalitet.

Direktörer

Seb Francis

Sebs bakgrund som ingenjör i elektroteknik ger honom en djup förståelse av principerna bakom jordningsteknologi och hur man använder den effektivt. Han har även betydande erfarenhet inom flera områden av naturlig hälsa.

Seb ansvarar för support och tar personligen hand om tekniska produktfrågor. Han är den drivande kraften bakom vår tydliga och informativa hemsida.

Brian Petersen

Brian har lång erfarenhet inom logistik, och är hängiven till att uppnå bästa möjliga kundservice. Han ansvarar för lagerhållning och distribution, och ser till att vi kan erbjuda våra kunder snabba och effektiva leveranser.

 
VISA - Mastercard - Solo - PayPal
Stäng Med länkarna nedan kan du dela den här sidan på sociala medier eller med e-post.
Facebook     Twitter
Email