Barefoot Groundology Barefoot

Jordning för hälsa och EMF-skydd

Läs denna sida på English | Français | Deutsch | Español | Svenska | Suomeksi | Polski Kundvagn 0 varor
Totalt 0 kr
HEM OM JORDNING PRODUKTER VETENSKAPLIG FORSKNING KONTAKT
Dela den här sidan

Om Groundology

Vi är ett familjeföretag baserat i Storbritannien, etablerat för över 15 år sedan. Vi tillverkar och levererar avancerade jordningsprodukter, samt ytterligare anslutnings- och testutrustning för att möjliggöra säker och effektiv användning över hela världen.

Groundology skapades efter personliga erfarenheter av de djupa fördelarna med jordning. Vår önskan är att dela dessa fördelar med andra och göra jordningsutrustning av högsta kvalitet lätt tillgänglig.

Vi lagerför hela Groundology™-sortimentet, samt andra innovativa produkter som Erthe-skorna från Earthling3™.

Fram till nyligen var vi också officiella distributörer av Clint Obers Earthing™-produkter.

Direktörer

Seb Francis

Sebs bakgrund inom elektroteknik innebär att han har en mycket grundlig förståelse av principerna bakom jordningsteknik och dess effektiva användning.

Han har också betydande erfarenhet inom olika områden av naturlig hälsa och tror starkt på att vår återkoppling till jorden är avgörande inte bara för individens hälsa och välbefinnande, utan även för vår kollektiva utveckling i denna tid av globala förändringar.

Seb övervakar produktutveckling samt hjälper vårt kundserviceteam med de mer tekniska produktfrågorna. Han är drivkraften bakom vår tydliga och informativa webbplats.

Brian Petersen

Brian har en stor erfarenhet inom logistik och är dedikerad till att uppnå de högsta standarderna för kundservice. Han tar hand om lager och distribution och ser till att våra kunder får sina beställningar snabbt och effektivt.

 
Stäng Med länkarna nedan kan du dela den här sidan på sociala medier eller med e-post.
Facebook     Twitter
Email