Barefoot Groundology Barefoot

Jordning för hälsa och EMF-skydd

Läs denna sida på English | Français | Deutsch | Español | Svenska | Suomeksi | Polski Kundvagn 0 varor
Totalt 0 kr
HEM OM JORDNING PRODUKTER VETENSKAPLIG FORSKNING KONTAKT
Dela den här sidan

Villkor

Medicinsk rådgivning

Ingen information på denna webbplats är varken på något sätt menad som medicinsk rådgivning, eller hävdar bot eller lindring av någon medicinsk åkomma. Konsultera alltid en läkare angående din personliga hälsa.

Betalning

Vi accepterar betalning via vår säkra server med alla vanliga kreditkort, samt genom PayPal. Vi tar emot betalningar i Brittiska Pund (GBP). Priser som visas i andra valutor är uppskattningar. Den slutliga summan att betala kommer att visas i GBP.

Betalning anses genomförd när vi har mottagit pengarna. Tills dess är alla varor i Groundologys ägo.

Leverans

Vänligen se sidan Leveransinformation för mer information om kostnad och tid för leverans.

Om din order inte kommit fram inom uppskattad tid, vänligen kontakta oss så att vi kan spåra paketet och ge dig ett nytt uppskattat leveransdatum. Vänligen observera att leveranstider beror på postgången i ditt land, och kan därför inte garanteras.

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med skicket av din order när du får den, vänligen kontakta oss.

Avbrutna ordrar

Fram tills dess att vi skickat din order, kan du kontakta oss för att avbryta din order och få pengarna tillbaka.

Importskatter

Vi skickar varorna från Storbritannien, så beställningar till destinationer i Storbritannien kommer att tas emot utan några importavgifter.

För EU-destinationer erbjuder vi ett val vid kassan: antingen kommer vi att förskottsbetala importskatterna å dina vägnar, eller så kommer du att ansvara för importskatter och tullavgifter. Såvida du inte är en företagskund som behöver kräva tillbaka den lokala momsen i ditt land, rekommenderar vi att du väljer alternativet för oss att förskottsbetala skatterna, då får du din beställning utan några extra kostnader. Observera att för grossistbeställningar vi inte förskottsbetalar importskatt; grossistkunder är alltid ansvariga för sina egna importskatter.

För destinationer utanför EU har vi för närvarande inte möjlighet att förskottsbetala importskatterna, så det kan finnas vissa importskatter att betala när varorna kommer in i ditt land. Om det kommer att finnas skatter att betala och det belopp som ska betalas beror på beställningens värde, typen av varor och dina lokala skatteregler. Vanligtvis finns det en tröskel under vilken inga importskatter tas ut. Kontrollera bestämmelserna i ditt land.

Returer

Ifall din order anländer skadad, trasig eller inkorrekt, vänligen kontakta oss för att ordna en retur. Vi kommer att berätta hur ordern ska returneras och vi betalar returen. Vi kommer att erbjuda dig antingen en ersättningsprodukt, eller pengarna tillbaka.

Om du av någon annan anledning önskar att returnera en vara, vänligen kontakta oss via brev eller e-post inom 14 dagar efter att du mottagit varan. Varorna måste returneras i säljbart skick, och personliga produkter som t.ex. jordade lakan, band och elektrodplåster måste vara oanvända. Returfrakt betalas av dig. Vi kommer att göra en återbetalning när vi mottagit de returnerade varorna.

Återgår rör grossist order kommer att bli föremål för en 10% utsättning avgift.

Integritetspolicy

Din integritet och vård av dina personuppgifter är mycket viktig för oss.

All personlig information som du skickar till oss, antingen via denna webbplats eller på annat sätt, lagras säkert och i enlighet med UK Data Protection Act och EU General Data Protection Regulation (GDPR). Dessa regler är tillämpliga på skyddet av dina uppgifter var du än är i världen. Du har rätt att klaga till UK Information Commissioner's Office (ICO) om du tror att det finns ett problem med hur vi hanterar dina uppgifter.

Vi lagrar dina uppgifter i syfte att uppfylla dina inköp och tillhandahålla kundservice. Du kan när som helst kontakta oss för att begära en kopia av de uppgifter vi har, eller för att begära att vi ändrar eller tar bort dina uppgifter.

Med ditt uttryckliga samtycke kan vi också använda din e-postadress för att kontakta dig då och då med produktuppdateringar eller specialerbjudanden som kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen på dessa utskick genom att klicka på länken längst ner i varje e-postmeddelande.

All kommunikation du har med oss förblir konfidentiell. Vi kommer aldrig att dela dina kontaktuppgifter med någon tredje part, utom när det är nödvändigt för att slutföra din beställning (till exempel kan vi skicka din adress och kontaktuppgifter till ett leveransföretag men endast för att endast leverera din beställning).

Betalningstransaktioner hanteras via vår säkra server med högkvalitativ kryptering eller av PayPals server om du väljer att betala på detta sätt. Vi lagrar aldrig dina kredit- eller bankkort uppgifter.

Vi använder kakor (cookies) för att lagra innehållet i din kundvagn, och för att spåra trafik från s.k. "affiliate"-länkar, d.v.s. länkar från t.ex. bloggar och liknande. En kaka är en liten bit information som lagras i din webbläsare, och som du kan välja att acceptera eller avböja beroende på inställningarna i din webbläsare. Vi använder bara "förstahands"-kakor, vilket betyder att de aldrig är synliga för andra webbplatser.

Kommentarer och klagomål

Vi vill att du ska vara nöjd med våra produkter och vår service. Om du av någon anledning behöver lämna en kommentar, ett klagomål, eller bara skulle vilja berätta hur mycket du tycker om våra produkter, tveka inte att kontakta oss. Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

Företagsinformation

Groundology Ltd är registrerat i England och Wales, företagsnr. 7972052. Vårat registrerade kontor är Gurlus Grove, Barbadoes, Tintern, NP16 6ST.

Jurisdiktion

När du handlar från Groundology Ltd, så ingår du ett kontrakt under engelsk lag, lydande under domstol i England och Wales.

 
Stäng Med länkarna nedan kan du dela den här sidan på sociala medier eller med e-post.
Facebook     Twitter
Email