Barefoot Groundology Barefoot

Jordning för hälsa och EMF-skydd

Läs denna sida på English | Français | Deutsch | Español | Svenska | Suomeksi | Polski Kundvagn 0 varor
Totalt 0 kr
HEM OM JORDNING PRODUKTER VETENSKAPLIG FORSKNING KONTAKT
Dela den här sidan

Clint Obers Earthing™ produkter

Groundology skapades efter personlig erfarenhet av de djupgående fördelarna med jordning, med avsikt att dela dessa fördelar med andra. Vi har varit pionjärer inom utvecklingen av högkvalitativa jordningsprodukter sedan de tidiga dagarna, och under många år var vi också officiella distributörer för Clint Obers Earthing™-produkter.

Vi uppskattar verkligen Clints roll i att föra konceptet med jordning till världen, och vi var glada att vara involverade i att ta hans Earthing-produktsortiment till Storbritannien och Europa.

Tyvärr har vår erfarenhet med vissa Earthing-produkter inte varit tillfredsställande under de senaste åren, vilket har lett oss att fatta beslutet att avbryta sortimentet.

Vår främsta oro gäller de polyuretanbaserade sömnprodukterna (Earthing Elite™ sömnmatta, Madrassöverdrag och Örngott). Som en gest till Earthing önskar vi inte att lista specifika problem här, men det räcker att säga att vi anser att det finns bättre material att använda i en sömnprodukt.

Vårt eget tillvägagångssätt för en långvarig produkt som fungerar även när den placeras under en vanlig lakan har varit att utveckla tyget SoftSilver. Detta ger överlägsen komfort och livslängd, med mycket högre ledningsförmåga. Dessutom har materialet den stora fördelen med starka EMF-skyddande egenskaper (något som kolbaserade jordningsprodukter inte ger).

Vi tillverkar också mer konventionella sängkläder av en kombination av ekologisk bomull och silvertråd, och även om vilken som helst silverbaserad produkt som kommer i kontakt med mänsklig hud och tvättas regelbundet kommer att ha en ändlig livslängd, så ger de ändå ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt att sova jordat.

 
Stäng Med länkarna nedan kan du dela den här sidan på sociala medier eller med e-post.
Facebook     Twitter
Email