Barefoot Groundology Barefoot

Jordning för hälsa och EMF-skydd

Läs denna sida på English | Français | Deutsch | Español | Svenska | Suomeksi | Polski Kundvagn 0 varor
Totalt 0 kr
HEM OM JORDNING PRODUKTER VETENSKAPLIG FORSKNING KONTAKT
Dela den här sidan

Greenscents Tvätt flytande, oparfymerad

Greenscents Tvätt flytande, oparfymerad
Detta är vårt rekommenderade tvättmedel för att tvätta jordningsprodukter av silvertyg som våra jordningslakan, örngott etc.

Även om det finns andra lämpliga tvättmedel på marknaden är det ibland svårt att veta om ett visst tvättmedel innehåller en ingrediens som kan förkorta silvrets ledande livslängd. Även om det vanligtvis är tydligt om ett tvättmedel innehåller ett blekmedel eller blekningsmedel, kan ibland andra skadliga kemikalier döljas under allmänna termer som "Parfymer" eller "Optiska ljusare". Därför erbjuder vi denna Greenscents Laundry Liquid för att göra det enkelt att välja ett lämpligt tvättmedel.

Notera: Kontrollera/rengör även tvättmedelslådan på din tvättmaskin för rester av andra tvättmedel, eftersom många tvättmedel (särskilt pulver) innehåller blekningsmedel som skadar silvret, även i små mängder.

Om Greenscents Laundry Liquid


Denna koncentrerade ekologiska tvättvätska har formulerats för att rengöra dina kläder utan användning av miljöskadliga kemikalier och produktionsprocesser men är lika effektiv som de ledande varumärkena.

Greenscents organic Laundry Liquid tar hand om även den mest känsliga huden och Nonscents (oparfymerade) sortimentet är idealiskt för spädbarn och små barn och de med allergier. Förpackningen är helt hållbar och 100 % återvinningsbar också (storlek 500 ml använder påfyllningsbara glasflaskor och 5L storlek använder en biopolymer gjord av restprodukter från sockerrörsproduktion).

När du jämför priser, kom ihåg att denna tvättvätska är superkoncentrerad jämfört med de flesta andra tvättmedel (vilket minskar förpacknings- och transportkostnaderna). Vanligtvis räcker 500 ml för 22 tvättar (mer i mjukt vatten), och 5L räcker för 220 tvättar.

Organisk procentandel: 94 %

Instruktioner


Greenscents organic Laundry Liquid är superkoncentrerad. Bara 20-25 ml (4-5 teskedar) räcker för en vanlig tvätt på 5-6 kg. Den kan placeras i lådan eller direkt i trumman. Vid tvättning av jordade produkter rekommenderar vi en maxtemperatur på 40°C.

För en snabb tvätt kan du behöva mindre men i områden med hårt vatten kan du behöva lite mer. Denna produkt är lämplig för alla tyger och utmärkt för ömtåliga och ylle. Följ alltid tvättmaskinens instruktioner. Greenscents tvättvätska kan också användas för handtvätt. Vi rekommenderar 20-25 ml i en skål med varmt till varmt vatten.

Förvara Greenscents Laundry Liquid vid 5-25 grader C och undvik solljus.

Ingredienser


Aloe barbadensis (aloe vera bladjuice)**, decylglukosid, sapindus mukorossi (tvålnötskal)*, ättiksyra (cidervinäger)*, xantangummi, glycerin***, akacia concinna (shikakai-skal), bensylalkohol, dehydroättiksyra syra. *ekologisk, **ekologisk juice från koncentrat, ***organiskt ursprung
Choose size: 
Pris: 31 kr   Antal:  
Stäng Med länkarna nedan kan du dela den här sidan på sociala medier eller med e-post.
Facebook     Twitter
Email