Barefoot Groundology Barefoot

Jordning för hälsa och EMF-skydd

Läs denna sida på English | Français | Deutsch | Español | Svenska | Suomeksi | Polski Kundvagn 0 varor
Totalt 0 kr
HEM OM JORDNING PRODUKTER VETENSKAPLIG FORSKNING KONTAKT
Dela den här sidan

Uttagstestare (Europa)

Uttagstestare (Europa)
Denna uttagstestare verifierar att vägguttag av europeisk typ är korrekt kopplade och jordade.

Observera att även om ditt uttag är felkopplat, så finns det ingen risk att du blir skadad av jordningsprodukter från Groundology, eftersom alla våra produkter har inbyggda skydd. Men, om ditt uttag är felkopplat så uteblir de positiva effekterna av jordning.

Landsspecifika anmärkningar:

         
Vissa äldre hus i Norge, Island och i vissa delar av Belgien använder jordningssystemet "IT". Detta system fungerar bra med våra jordningsprodukter, men uttagstestaren kan inte verifiera jordningen i dessa fall (den visar "No Earth"). Om du bor i Norge, Island eller Belgien och är osäker på om ditt hus är jordat, vänligen kontakta en lokal elektriker.

Vissa äldre hus i Sverige kan fortfarande använda det historiska "TN-C"-jordsystemet som inte är väl lämpat för personlig jordning. Om du bor i en äldre byggnad i Sverige rekommenderar vi att du kollar med en lokal elektriker som kan bekräfta om det moderna "TN-C-S"-systemet används (som är lämpligt för personlig jordning). Om det inte är praktiskt att få ditt system kontrollerat kan du istället använda en Jordstav eller Jordningsrörklämma istället.
Pris: 137 kr   Antal:  
Stäng Med länkarna nedan kan du dela den här sidan på sociala medier eller med e-post.
Facebook     Twitter
Email